Rita Ora o prvom vzťahu s mužom: Mala som 14, to je zneužitie, nie?

Speváčka Rita Ora, ktorá je momentálne medzinárodnou hviezdou prvej veľkosti, nemala ľahký osud. Ako rodáčka z Kosova musela utiecť s rodičmi pred vyčínaním vojny. Skončila v pestúnskej starostlivosti.

29.10.2015 03:10
Speváčka Rita Ora. Foto: ,
Speváčka Rita Ora.
debata

Dvadsaťštyriročná Ora, ktorá v tom čase mala len rok, si síce nepamätá presne, čo sa dialo – vie však, že hneď po príchode do Veľkej Británie, kam jej rodina mierila, skončila aj so sestrou v detskom domove. Našťastie po doriešení formalít sa obe dcéry vrátili späť k rodičom. Ora vraj prežívala šťastné detstva, ale vždy túžila spievať.

Kariéru speváčky jej otec Besnik nechcel dovoliť a údajne sa napokon dohodli tak, že jej dal rok na to, aby uspela. Ak by sa jej to nepodarilo, mala sa vrátiť do školy. „Nebavila som sa s rodičmi poriadne roky, musela som si k nim nájsť späť cestu,“ vyznala sa pre The Sun. Momentálne však majú vraj veľmi dobrý vzťah.

Speváčka, ktorá je tiež porotkyňou v šou X Factor, nedávno šokovala ešte jedným priznaním z minulosti. Vo veku 14 rokov vraj mala prvý vzťah s mužom a ten bol poriadne intímny. „V takom veku je to zneužívanie, nie? Ale nechcem, aby si ľudia mysleli, že som bola zneužitá. Rozhodne som bola v štrnástich vyspelejšia a zrelšia, než by ste očakávali. Akurát to bol môj prvý muž,“ uviedla blondínka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #útek #vzťah #zneužívanie #vojna #Rita Ora #rodičia

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...