Taylor Swift žaluje moderátora, ktorý ju údajne obťažoval

Americká speváčka Taylor Swift podala protižalobu na bývalého rozhlasového moderátora Davida Muellera, ktorý jej údajne nadvihol sukňu a chytil ju za zadok. K incidentu podľa nej došlo v júni 2013 pred jej koncertom v Denveri.

29.10.2015 18:32
Taylor Swift p Foto: ,
Speváčka Taylor Swift.
debata

Dvadsaťpäťročná interpretka sa stretla s Muellerom a jeho priateľkou Shannon Melcher v zákulisí denverského Pepsi Center, pričom sa s nimi aj odfotila. Vtedy jej však Mueller nadvihol sukňu a chytil ju za zadok, čo si všimol aj jeden z jej ochrankárov, ktorý ho následne vyviedol z areálu.

Muellera, ktorý obvinenia z obťažovania poprel, o dva dni neskôr vyhodili z práce, kde údajne zarábal 150-tisíc dolárov ročne. V septembri tohto roka potom podal na Swift žalobu, v ktorej žiada odškodné za ušlé príjmy.

V súdnych dokumentoch svoju vinu poprel, pričom tvrdí, že speváčku obťažoval programový riaditeľ miestneho rádia KYGO Eddie Haskell. Speváčka však trvá na tom, že vinníkom je práve Mueller, a v stredu preto naňho podala žalobu, pričom žiada proces s porotou. V prípade víťazstva chce venovať odškodné organizáciám zameraným na ochranu žien pred sexuálnym obťažovaním a napadnutím.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Taylor Swift #obťažovanie #David Mueller

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...