Hemsworth o bývalke Miley Cyrusovej: Bol to skutočný vzťah!

Herca Liama Hemswortha nepreslávila len pekná tvárička a účinkovanie v sérii Hry o život. Známy sa stal aj vďaka vzťahu so speváčkou Miley Cyrusovou.

30.10.2015 00:00
Herec Liam Hemsworth. Foto: ,
Herec Liam Hemsworth.
debata

Od čias, čo sa dvojica rozišla, sa Cyrus na verejnosti prezentovala poriadne divokým spôsobom. Hemsworth v rozhovore pre pánsky magazín Men's Fitness odpovedal na to, ako s odstupom času hodnotí ich vzťah. „Zamilujete sa skrátka do človeka. Pri tom si nevyberiete. Akurát si myslím, že niektorí ľudia si do vzťahu prinesú toho trochu viac než ten druhý,“ vyhlásil Hemsworth.

Doplnil však, že spolu so slávnou speváčkou tvorili pár takmer päť rokov a že nemá pocit, že by sa niekedy zmenilo to, čo k nej v tom čase cítil. „To je dobre, pretože mi to dáva dôkaz, že náš vzťah bol skutočný. Nebol to len rozmar. Bola to dôležitá súčasť môjho života a vždy aj bude,“ pokračoval najmladší zo súrodeneckej trojice bratov – hercov.

Na adresu bývalej priateľky ešte uviedol, že vždy mala veľmi slobodného ducha. „Myslím si, že vždy prekvapí ľudí s tým, čo urobí, ale nie je v nej kúsok zlomyseľnosti. Je to mladé dievča, ktoré chce robiť to, čo sa jej páči,“ doplnil 25-ročný herec, ktorý sa už čoskoro objaví v záverečnom filme zo spomenutej ságy Hry o život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #vzťah #rozhovor #Liam Hemsworth #vlastnosť

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...