Lady Gaga chcela pred dvoma rokmi ukončiť kariéru

Americká speváčka Lady Gaga chcela pred dvoma rokmi skoncovať s hudobnou kariérou.

01.11.2015 16:00
Speváčka a herečka Lady Gaga v šatách od... Foto: ,
Speváčka a herečka Lady Gaga.
debata

Dvadsaťdeväťročná interpretka to povedala na stretnutí so študentmi Yale School of Management. Pohnútkou rodáčky z New Yorku bolo to, že sa cítila ako nástroj na zarábanie peňazí. "Nepáči sa mi, keď musím predávať parfumy. Tráviť čas zdravením ľudí a usmievaním sa, robením si selfie. Príde mi to plytké,” uviedla v príhovore študentom.

„Viem ponúknuť viac ako svoj výzor. Nepáči sa mi, že ma ľudia využívajú, aby si zarobili. Som smutná, keď som prepracovaná a stávam sa nástrojom na zarábanie, zatiaľ čo moja zanietenosť a kreativita je v úzadí,“ dodala.

Speváčka tiež vyhlásila, že prevzala väčšiu kontrolu nad svojím životom a kariérou. “Začala som hovoriť nie. Neurobím takúto fotografiu. Nepôjdem na tú udalosť. Nebudem stáť za tým, pretože to nie je to, za čím ja stojím," priblížila, pričom tiež uviedla, že to malo veľký dopad a zároveň sa vďaka tomu cítila lepšie.

"Pomaly ale isto som si spomenula, kým som. Potom prídete domov, pozriete sa do zrkadla a poviete si ‘áno, s tebou môžem ísť spať každý večer’. Pretože tú osobu poznám,” vyjadrila sa.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #kariéra #koniec #naplnenie #plytké

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....