Televízna hviezda Parker (p)o 50-ke: Stále sa cítim byť sama sebou

Tento rok oslávila päťdesiate narodeniny. Vek, ktorý v živote ženy znamená veľa, je podľa herečky Sarah Jessicy Parkerovej celkom normálny.

03.11.2015 07:48
Herečka Sarah Jessica Parker. Foto: ,
Herečka Sarah Jessica Parker.
debata

V rozhovore pre magazín People herečka prezradila, že aj po päťdesiatke sa stále cíti byť sama sebou. „Či už sú to tie najlepšie, alebo tie najhoršie dni. Či už sú to dni, keď som zo seba sklamaná, alebo dni, keď som na seba hrdá. Stále sa cítim ako ja,“ vyhlásila matka troch detí.

Rok 1984: Herečka Sarah Jessica Parker v...
Rok 1999: Herečka Sarah Jessica Parker.
+15Rok 2001: Herečka Sarah Jessica Parker s...

Zatiaľ sa vraj neuchýlila k bilancovaniu a spomínaniu, ale je si vedomá toho, že ten čas príde. „Myslím si, že to robíme všetci. Obzeráme sa späť a hovoríme si, bože v dvadsiatke som robila toto, v tridsiatke som bola tamto,“ vymenovala pre People niekdajšia hviezda filmu Sex v meste.

Na otázku, čo by dnes poradila svojmu 25-ročnému ja, však uviedla, že by išlo o rovnakú radu, ktorú si opakuje aj ona sama denne. „Nikdy nedovoľte, aby názor iných ľudí na vás sa stal aj vašim vlastným názorom na seba samého,“ uviedla Parker a dodala, že je dôležité, aby človek našiel vlastnú cestu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vek #pocit #rada #Sarah Jessica Parker

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...