Nádherné vyznanie po rokoch! Delon spomína na lásku svojho života

Alain Delon na seba krátko pred oslavou svojich 80. narodenín upozornil vyznaním lásky herečke Mireille Darcovej, s ktorou herec kedysi žil 15 rokov, uviedol denník Le Figaro.

04.11.2015 14:04
Alain Delon Foto: ,
Francúzsky herec Alain Delon.
debata (3)

Delonovým životom pritom prešlo mnoho krásnych a slávnych žien, ako napríklad herečka Romy Schneider či modelka Rosalie van Breemen, s ktorou má dve deti.

„Ženou môjho života je Mireille Darc,“ vyznal sa v rozhovore pre časopis TV Magazine francúzsky filmový a divadelný herec ocenený Cézarom, ktorý oslávi 80 rokov v nedeľu. Vyznanie prekvapilo podľa Le Figaro o to viac, že ​​životné dráhy dvojice sa rozišli pred mnohými rokmi, v roku 1984. Darc sa podľa denníka tiež netají svojou neutíchajúcou vášňou, ktorú k Delonovi cíti.

„Nemá osemdesiat. Sú ľudia, ktorí nemajú vek. On k nim patrí. Jeho veľkou silou je ohromná príťažlivosť a neuveriteľná impozantnosť. Alain je najväčší (francúzsky) herec od úmrtia Jeana Gabina a Lina Venturu,“ usudzuje herečka, ktorá oslávila v máji 77 rokov.

Delon sa už v 23 rokoch stal filmovou hviezdou veľkosti Gérarda Philipa alebo Jeana Maraisa. Bol dokonca nazývaný Brigitte Bardotovou v mužskom prevedení. Počas svojej kariéry spolupracoval s najznámejšími filmovými režisérmi ako Luchino Visconti, Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni alebo Louis Malle. Natočil stovku filmov.

Herec teraz podľa Darcovej žije osamelo. „Je sám. Je to jeho voľba. Teraz má chuť takto žiť. Je to jeho vec. Samota ho upokojuje. Alain žije dobrovoľne v hlbokej samote, v inom svete, v minulosti s ľuďmi, ktorých mal veľmi rád. Vnútorná nespokojnosť ho sprevádzala vždy. Dnes je to muž viac uzavretý do seba. Ale nie je obeť, je to bojovník,“ uisťuje herečka, ktorá podľa Le Figaro zostala veľmi blízkou priateľkou starnúceho idolu niekoľkých generácií diváčok i divákov.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Alain Delon #Vyznanie #roky #Mireille Darc

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...