Bez mejkapu a v lone prírody: Knechtová ponúka ďalšiu svoju tvár

Slovenská hudobníčka Katarína Knechtová zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Bezpečné priepasti, ktorá je súčasťou jej nového albumu Prežijú len milenci.

06.11.2015 14:40
Katarína Knechtová Foto:
Speváčka Katarína Knechtová vydáva nový album. Pred objektívom Jakuba Gulyasa zvečnila aj svoj nový imidž.
debata

Hlavnú a jedinú postavu v ňom stvárnila práve bývalá členka skupiny Peha. Autorom scenára, režisérom a kameramanom videa je Jakub Gulyás, ktorý sa postaral aj o vizuálnu stránku už spomínaného albumu.

Ako samotná speváčka uviedla, nakrúcanie ju bavilo a prvý raz sa vo filmových záberoch ukázala aj celkom bez mejkapu. Za najkrajšiu herečku v klipe však považuje prírodu. „Myslím si, že videoklip výborne vystihuje a podporuje hudobnú zložku albumu a najmä tejto piesne. Nakrúcali sme na rôznych miestach v Bratislave, ale aj v kameňolome v Borinke a v rôznych časových rozstupoch. Museli sme napríklad počkať, kým jeseň získa tú neopakovateľnú podobu a atmosféru akú má práve posledné dva týždne, aby sa dokrútili niektoré zábery,“ vysvetlila rodáčka z Prešova. Tridsaťštyriročná umelkyňa sa piesňou i videoklipom snažila vyjadriť súčasné medziľudské vzťahy.

Album je na trhu len krátko, no hudobníčka sa zatiaľ stretla s pozitívnymi reakciami. „Prežijú len milenci je môj najpestrejší album. Po prvý raz mi text napísala žena a po prvý raz mám na nahrávke aj svoje texty,“ uviedla interpretka.

Skladby z albumu, na ktorý fanúšikovia čakali štyri roky, čoskoro odznejú aj na turné po Slovensku. Od 20. do 24. marca sa postupne predstaví v Žiline, Bratislave, Košiciach a Prešove. "Možno pribudnú aj ďalšie koncerty, zatiaľ sme však naplánovali tieto štyri, ktoré sa budú konať v pekných sálach. Chcem prepojiť intímnu časť piesní s elektronikou a peknou svetelnou šou, aby ľudia mali emotívny zážitok z hudby, " prezradila speváčka, ktorá má na konte hity ako napríklad Vo svetle žiariacich hviezd, V tichu či Muoj Bože.

„Okrem piesní z tohto albumu, chystáme aj nové verzie niektorých starších hitov so zaujímavými hudobnými nástrojmi, či zmeneným celkovým konceptom. Veľmi sa teším. Som totiž naozaj zvedavá, ako budú ľudia na moju trochu inú koncertnú podobu reagovať,“ dodáva Katka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Knechtová #video #Jakub Gulyas #Bezpečné priepasti

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...