Najcennejšia filmová hviezda? Je to oscarová kráska z Hier o život

Hviezda filmovej série Hunger Games Jennifer Lawrence sa druhý rok po sebe stala najcennejšou filmovou hviezdou.

17.11.2015 00:00
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence.
debata

Na zozname, ktorý zverejnil kultúrny server Vulture.com, z prvej desiatky vypadli obaja členovia hviezdneho manželského páru – Angelina Jolie aj Brad Pitt. Naopak vzostup zaznamenal Chris Pratt, ktorého cenu zvyšuje Jurský svet, napísala agentúra Reuters.

Spravodajský server Forbes už pred časom označil Lawrenceovú za najlepšie platenú herečku, ktorá za minulý rok zarobila 52 miliónov dolárov. Rebríček Vulture.com ale zapracováva do poradia aj ďalšie faktory ako je ľúbivosť, zmienky na Twitteri, ohlasy kritikov či nominácie na Oscara.

Nezmenené poradie zostalo na druhej a tretej priečke – rovnako ako v minulom roku ich obsadila hviezda filmu Iron Man Robert Downey Jr. a nadčasový obľúbenec Leonardo DiCaprio.

Angelina Jolie klesla z celkového šiesteho miesta v minulom roku na tohtoročnú 17. priečku, jej manžel Brad Pitt potom z deviateho miesta na šestnáste.

Najväčší vzostup naopak zaznamenal Pratt, ktorý si zahral v kasovom trháku Jurský svet a v roku 2014 v dobrodružnej sci-fi Strážcovia galaxie. Zatiaľ čo v minulom roku bol na 57. mieste, tento rok klope na 11. priečke na dvere prvej desiatky.

debata chyba
Viac na túto tému: #rebríček #hviezda #Jennifer Lawrence #ľúbivosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...