Beckham je najsexi žijúci muž planéty: Doma sa mu za to smiali

Magazín People už tradične ako každý rok vyhlásil najsexi muža planéty. Tento rok titul prisúdil britskému športovcovi a celebrite Davidovi Beckhamovi.

18.11.2015 09:22 , aktualizované: 11:33
debata (11)
Bývalý futbalista David Beckham v reklamnej... Foto: H&M
David Beckham Bývalý futbalista David Beckham v reklamnej kampani na pánsku spodnú bielizeň opäť H&M spred pár rokov.

Štyridsaťročný otec štyroch detí a manžel známej dizajnérky a ex-speváčky Victorie Beckhamovej prvýkrát o zisku tohto titulu hovoril počas návštevy v talk-šou moderátora Jimmyho Kimmela. „Je to najlepší moment mojej kariéry. Nemôžem tomu uveriť,“ vyhlásil s úsmevom a pokračoval v napodobovani ďakovnej reči. „V prvom rade by som sa chcel poďakovať mojim rodičom za to, že ma priviedli na tento svet. A tiež ďakujem môjmu kaderníkovi, štylistovi a fotošopu,“ dodal so smiechom.

Športovec a celebrita David Beckham.
Bývalý futbalový kanonier David Beckham.
+14Bývalý futbalový hráč David Beckham tento rok...

V rozhovore pre People, ktorý zverejnil aj titulnú stranu s britským kanonierom, sa zase Beckham zdôveril s reakciami svojich najbližších. Údajne, keď im o tom povedal, poriadne sa všetci doma zasmiali. Najmä jeho starší synovia si vraj z neho robia žarty. „Najsexi žijúci muž. To ako vážne? Fakt? Smiali sa na mne,“ priblížil situáciu Beckham, ktorý momentálne žije prevažne v Los Angeles.

David Beckham je bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie. Hral za Manchester United, Real Madrid, AC Miláno, Los Angeles Galaxy či Paríž Saint-Germain. Okrem futbalu sa preslávil aj účinkovaním v reklamách či modelingom. V roku 1999 sa po dvojročnom vzťahu zosobášil s Victoriou Adams, ktorá bola členkou dievčenskej skupiny Spice Girls. Okrem 16-ročného Brooklyna majú spolu 12-ročného Romea, desaťročného Cruza a štvorročnú dcéru Harper.

V aktuálnom 30. ročníku sa do zoznamu najpríťažlivejších mužov dostali aj Justin Timberlake, Reid Scott, Idris Elba, Sam Heughan, Justin Theroux, Charlie Hunnam, Jussie Smollett, Jake Gyllenhaal či Nick Jonas. V minulosti sa najsexi mužmi podľa People stali napríklad Mel Gibson, Sean Connery, Tom Cruise, Patrick Swayze, Brad Pitt, Denzel Washington, George Clooney, Ben Affleck, Johnny Depp, Jude Law, Matthew McConaughey, Matt Damon, Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum, Adam Levine či Chris Hemsworth.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #People #titul #smiech #najsexi žijúci muž

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...