Lane Del Rey sa lepí smola na päty. Ukradli jej dve luxusné autá

Americkej speváčke Lane Del Rey ukradli z garáže jej domu v Los Angeles dve luxusné autá. Vyplýva to z dokumentov, ktoré sa podarilo získať portálu TMZ od polície.

06.12.2015 10:00
Lana del Rey si obliekla vintage model Travilla. Foto: ,
Speváčka Lana del Rey.
debata

Ako sa v nich píše, istá Icess Floyd sa na začiatku novembra vlámala do príbytku 30-ročnej interpretky, ktorá v tom čase nebola doma. Žena v dome strávila niekoľko dní a napokon z neho odišla na jednom zo speváčkiných áut. To jej neskôr odtiahli.

Žena sa následne do domu rodáčky z New Yorku vrátila a ukradla ďalšie auto. Pri úteku ju ale zastavila policajná hliadka. Floyd zadržali a obvinili ju z dvojnásobnej krádeže. Autá polícia vrátila majiteľke.

Informácie o krádežiach sa dostali na verejnosť pár dní po tom, čo sa do speváčkinho domu v Malibu vlámal jeden z fanúšikov. Devätnásťročného Zacharyho Selfa objavil v garáži jeden zo stavbárov pracujúcich na rekonštrukcii domu a následne zavolal políciu. Muž však ušiel. Polícia ho identifikovala a našla na základe notebooku, ktorý zanechal na mieste.

Podľa vyšetrovateľov fanúšik veril, že je s interpretkou duchovne prepojený. Selfa, ktorý speváčke ukradol knihu, obvinili z vlámania, pričom kauciu stanovili na 150-tisíc dolárov (v prepočte približne 141-tisíc eur).

debata chyba
Viac na túto tému: #autá #krádež #Lana del Rey #garáž

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...