Rúhanie?! Kim Kardashian už má meno pre syna - nazvala ho Svätý!

Americký rapper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian dali ich synovi meno Saint West.

08.12.2015 10:41
Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian Foto: ,
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata (6)

Tridsaťpäťročná dvojnásobná mamička prezradila novinku prostredníctvom sociálnych sietí aj webstránky www.kimkardashianwest.com, kde tiež doplnila, že chlapec, ktorý sa narodil 5. decembra, vážil približne 3660 gramov.

Rodáčka z Los Angeles a 38-ročný interpret sa zosobášili v máji 2014, pričom od júna 2013 spolu vychovávajú dcéru North.

Už jej vzbudilo pozornosť, keďže v doslovnom preklade vytvára slovnú hračku North West (Severozápad). Ešte búrlivejšie reakcie na sociálnych sieťach a internete však vyvolalo chlapčekovo meno. Saint totiž v preklade znamená Svätý, čo je podľa mnohých veriacich veľmi nevhodné meno a niektorí dokonca hovoria o urážaní viery a Boha.

Aj Saint West môže pre niekoho vyznievať nie práve najmierumilov­nejšie. Svätý západ by vraj mohol evokovať postoj rodičov voči menšinám a svetu mimo Ameriky a západnej civilizácie.

Kim Kardashian, ktorá si po sobáši s rapperom zmenila oficiálne meno na Kim West, je známa najmä vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Kim Kardashian #Kanye West #Saint West #rúhanie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...