Leonardo DiCaprio bol celkom blízko smrti! Tri strašné zážitky

Slávny herec si na vlastnej koži prežil okamihy hrôzy, o ktorých porozprával v rozhovore.

16.12.2015 00:00
Leonardo DiCaprio Foto: ,
Herec Leonardo DiCaprio.
debata

Zdá sa, že slávny herec nežije dobrodružný život len na filmovom plátne. Aj v súkromí pár razy prežil naozaj „horúce“ chvíľky, ktoré opísal v rozhovore pre wired.com. A podľa jeho vyjadrení mu doslova išlo o život.

V Juhoafrickej republike sa k nemu veľmi blízko dostal žralok biely. Herec bol ponorený v klietke, keď zrazu žralok skočil a s polovicou tela sa dostal do klietky. „Päť či šesť razy smerom ku mne vyceril zuby. Jeho chrup bol odo mňa vzdialený len na dĺžku predlaktia,“ opísal.

Druhýkrát sa „znova“ narodil, keď skákal padákom. „Skákali sme z lietadla v tandeme. Najprv sme skúsili otvoriť prvý padák, ale nešlo to, bol zamotaný. Padali sme niekoľko sekúnd. Ani mi nenapadlo, že máme ešte jeden padák, a tak som si myslel, že zomrieme. Vtedy však inštruktor uvoľnil druhý padák, no aj ten bol zamotaný. Začal ním preto mykať, až kým sa mu ho nepodarilo rozmotať. Potom mi však povedal, že pri dopade si pravdepodobne dolámeme nohy, čo sa ale nakoniec nestalo,“ povedal.

A aj jeho posledná príhoda, kedy unikol smrti, sa viaže na vzduch. „Pri lete do Ruska explodoval jeden motor. Na chvíľu sa tým vyradili aj ostatné motory, takže sme tam všetci v tichu sedeli, nikto nepovedal ani jediné slovo. Bol to neopísateĺný zážitok. Potom zvyšné motory naskočili a my sme mohli núdzovo pristáť na letisku JFK.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #Leonardo DiCaprio #okamih

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...

+ Dbajte hlavne na svoje zdravie, je to to najdrahšie čo máte.
Vrátiť sa v čase nedá, preto sa snažte práve...