Príde o státisíce! Frajer Nicki Minajovej dopláca na svoju minulosť

Americký raper Meek Mill má pre rozhodnutie súdu o porušení podmienky finančné problémy.

21.12.2015 18:01
Raper Meek Mill na archívnej snímke. Foto: ,
Raper Meek Mill na archívnej snímke.
debata

Sudkyňa Genece Brinkley mu až do súdneho pojednávania, ktoré je naplánované na 5. februára, zakázala vystupovať a tiež vycestovať z rodnej Philadelphie. Informoval o tom portál Page Six, ktorý tiež uviedol, že 28-ročný interpret tak príde o možnosť zahrať si v pripravovanom filme produkčnej spoločnosti Overbrook Entertainment s názvom 12 O’Clock Boys.

Raper bude musieť podľa všetkého zrušiť koncerty i plánované vypredané silvestrovské vystúpenie v lasvegaskom klube Drai’s, ktoré mal absolvovať spolu s priateľkou, rapperkou Nicki Minaj. Podľa spomínanej webstránky mal zaň inkasovať 140-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 130-tisíc eur). „Je v rozhodujúcom momente jeho kariéry a oni mu zakazujú pracovať,“ uviedol anonymný zdroj.

Meek Millovi pre spomínané porušenie podmienky hrozí i väzenie. Sudkyňa Brinkley uviedla, že rapper porušil zákaz cestovania, ktorý mu súd nariadil v rámci trestu za držbu zbrane a drog, za čo ho zatkli v roku 2008. Po tom, ako strávil istý čas vo väzení, ho v roku 2009 prepustili na slobodu a dostal päťročnú podmienku. Za jej porušenie ho v júli 2014 opäť poslali za mreže, odkiaľ ho prepustili v decembri 2014, pričom súd mu podmienku predĺžil. Interpret ju však porušil napríklad nedávnym vystúpením v New Yorku.

V Millov prospech vypovedala jeho partnerka, rapperka Nicki Minaj. Tridsaťtriročná rodáčka z Trinidadu a Tobaga uviedla, že jej partner nie je perfektný, no veľmi sa zmenil. Podľa jej slov si však stále zvyká na to, že je dospelým človekom.

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #financie #sudkyňa #Meek Mill

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Robte to čo vás baví, avšak skúste to robiť v pohodlí domova.
Pozitívny prístup k práci otvorí nové možnosti,...