Steven Tyler pomáha zneužívaným dievčatám

Frontman americkej rockovej kapely Aerosmith Steven Tyler založil charitatívny program na podporu zneužívaných a zanedbávaných dievčat.

21.12.2015 13:00
Liv Tyler Foto: ,
Herečka Liv Tyler na snímke so svojím otcom - spevákom Stevenom Tylerom.
debata

Dobročinná iniciatíva s názvom Janie's Fund, vznikla k 26. výročiu skladby Janie's Got a Gun. Tú Tyler a Tom Hamilton napísali na základe článku o detských obetiach násilia. Charita vznikla v spolupráci s americkou neziskovou organizáciou Youth Villages.

Šesťdesiatsedem­ročný interpret program prezentoval vo videu, ktoré zverejnil na webstránke charity a tiež prostredníctvom amerického portálu People. V krátkom klipe vysvetlil, čo ho k založeniu motivovalo.

„Čo ma najviac štvalo (na klipe Janie's Got a Gun) bolo, že ľudia, ktorí to video pozerali, nejakým spôsobom videli, že otec zneužíval dcéru a mama sa len prizerala a nikdy nič nepovedala,“ uviedol spevák. Ako ďalej dodal, práve preto založil svoj vlastný dobročinný fond a chce dokázať, že sa s tým dá niečo robiť.

V tlačovej správe o vzniku nadácie uvádzajú, že násilie na deťoch sa nedá vrátiť späť, no „môžeme týmto dievčatám ukázať, že sú milované, dať im pomoc, ktorú potrebujú a uistiť ich, že na konci tunela je dosť svetla“. Cieľom organizácie je získať finančné prostriedky a zvýšiť povedomie verejnosti, ktorá by sa mala dozvedieť o traume zo sexuálneho zneužívania dievčat. Rodák z New Yorku tiež doplnil, že ako otec a starý otec chce svoju energiu sústrediť na dôležité veci, pričom chce na to využiť nielen organizáciu ale tiež svoju hudobnú tvorbu.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #zneužívanie #charita #podpora #Steven Tyler

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...