Silvester Fera Mikloška? Vondráčková a naberačka ako mikrofón

Známy návrhár si koniec roka vždy užíva vo veľkom štýle, či už na veľkej párty s priateľmi alebo len tak doma s najbližšími.

31.12.2015 10:00
Fero Mikloško Foto:
Módny návrhár Fero Mikloško v obklopení trblietavých sôch.
debata

Módny dizajnér Fero Mikloško si ani koncom roka nenechá ujsť príležitosť na dobrú zábavu. Silvestrovskú noc si však už nemusí užívať na bujarých oslavách a k dobrej nálade v jeho domácnosti postačí naozaj málo. „Silvestre už mám tak odžité rôznymi bujarými párty, v kostýmoch, v baroch aj v bytoch, že každým rokom to smeruje ku komornejším a menším domácim žúrom s malým počtom ľudí. Samozrejme, vždy je veselo, to je základ. A ja sám sa veľmi rád zabávam, ale stačí mi aj CD Heleny Vondráčkovej, naberačka ako mikrofón a ide sa!“ povedal so smiechom známy návrhár.

Plány na tohtoročný Silvester ešte pred Vianocami u Mikloška a jeho partnera Rasťa Holubca neboli celkom isté, takže priznali, že je u nich možné zatiaľ všetko – že budú Silvestra tráviť na pláži, v meste či na horách. Na prelome rokov aj známa dvojica spomína na všetky dobré i zlé udalosti z toho končiaceho. Aký bol teda rok 2015 pre Fera Mikloška? „Zvláštny, veľa zmien, veľa príjemných projektov, úspešné uvedenie kolekcie jar/leto, prehliadka jeseň/zima, ktorá bola jedna z najfotografo­vanejších v rámci módnych magazínov a portálov, troška smútku koncom leta, keď milovaný psík Ornelka náhle odišla do psieho nebíčka…,“ zaspomínal si dizajnér.

Hoci bol aj jeho rok plný veselších i smutnejších udalostí, tie najvýznamnejšie momenty roka si užíval najmä pri práci. „Pre mňa je vždy významnou udalosťou predstavenie kolekcie a zároveň je to aj najlepší zážitok – od návrhov, cez realizáciu až po prehliadku. Samozrejme, každý deň vás postretne mnoho vecí, niektoré mi život spríjemňujú, iné zas menej. Veselo mám ale každý deň, keďže som človek optimistický a snažím sa tešiť zo života čo najviac,“ povedal Mikloško. Hoci si predsavzatia do nového roka nedáva, už teraz sa teší, aké prekvapenia v roku 2016 pripraví pre svoje klientky a fanúšikov svojej tvorby.

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #párty #Fero Mikloško #Silvester

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...