Cory by môjho priateľa miloval, tvrdí Lea Michele o mŕtvej láske

Americká herečka a speváčka Lea Michele si myslí, že jej zosnulý partner Cory Monteith by jej súčasnú známosť Matthewa Paetza miloval.

06.01.2016 16:46
Lea Michele Foto: ,
Herečka Lea Michele na archívnej snímke.
debata

Uviedla to v rozhovore pre internetovú reláciu Fempire Podcast s Beccou Tobin. „Ja viem, že Cory by ho miloval,“ uviedla 29-ročná Newyorčanka, pričom sama priznala, že na súčasnom partnerovi si váži najmä jeho rešpekt k jej bývalej láske. Ako ďalej priznala medzi ňou a 30-ročným modelom je silné puto a vzájomná podpora. Napriek tomu sa so smrťou Monteitha stále úplne nezmierila.

Podľa jej slov miluje svojich fanúšikov, no práve oni jej často pripomenú stratu rodáka z kanadského Calgary. „Viete, vždy keď uverejním fotografiu, nastane lavína komentárov, ktoré hovoria o mojej minulosti,“ priznala.

Ako však povedala, má okolo seba skupinu dobrých ľudí a blízky vzťah k rodine. Medzi blízkych priateľov by vraj privítala aj modelku Chrissy Teigen s manželom, spevákom Johnom Legendom. „Cítim, že ja a Matt by sme s nimi boli naozaj dobrý priatelia,“ skonštatovala na záver.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Cory Monteith #Lea Michele #Matthew Paetz

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....