Janet Jackson vyvracia fámy o rakovine: Všetko sú to nepravdy!

Americká speváčka Janet Jackson sa musela údajne podrobiť operácii hlasiviek.

08.01.2016 10:58
Janet Jackson Foto: ,
Speváčka Janet Jackson na archívnom zábere.
debata

Ako pre portál Radar Online uviedol zdroj blízky hudobníčke, lekári si všimli na jej hlasivkách neprirodzené zväčšenie, ktoré museli okamžite operovať. Štyridsaťdeväťročná interpretka informovala svojich fanúšikov a fanúšičky o zákroku ešte na Štedrý deň, avšak nešpecifikovala, o aký druh operácie pôjde.

Vo svojom vyhlásení vtedy uviedla, že pre zdravotné problémy musí odložiť svoje svetové turné k najnovšej nahrávke Unbreakable (2015). „Chcem, aby ste vedeli, že som sa dnes dozvedela, že čoskoro budem musieť podstúpiť operáciu. Láme mi srdce oznámiť Vám, že musím preložiť Unbreakable Tour. Prosím, modlite sa za mňa, moju rodinu a našu celú spoločnosť počas tohto náročného obdobia,“ napísala.

Po týchto správach sa však začali množiť aj teórie o jej zdravotnom stave a niektoré servery dokonca začali písať, že speváčka možno bojuje so zhubnou rakovinou. Tieto informácie sa rozhodla dementovať sama. „Zapamätajte si, prosím. Verte až tomu, čo budete počuť z mojich úst,“ odkázala fanúšikom na Twitteri. „Tie reči sú úplne nepravdivé, nemám rakovinu. Momentálne sa zotavujem a moji lekári mi povolili európske koncerty v termínoch, v akých boli naplánované. A ako som už sľúbila, vystúpenia, ktoré sme posunuli, určite tiež budú – len v inom termíne,“ dodala ešte 49-ročná hviezda a sestra zosnulého Michaela Jacksona.

Rodáčka z mesta Gary v štáte Indiana má zdravotné problémy už od minulého roka. V októbri napríklad musela pre problémy s hlasivkami preložiť koncerty v Salt Lake City, Denveri, Kansas City či St. Louis.

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #operácia #hlasivky #Janet Jackson

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...