Rusko vymenil za Srbsko! Steven Seagal dostal nové občianstvo

Hrdina amerických akčných filmov 90. rokov Steven Seagal dostal srbské občianstvo. Oznámila to v pondelok agentúra AFP s odvolaním sa na srbskú televíziu.

11.01.2016 14:16
Steven Seagal a Vladimír Putin Foto: ,
Herec a hudobník Steven Seagal (vľavo) na zábere s ruským prezidentom Vladimírom Putinom.
debata (1)

Šesťdesiattriročný Seagal koncom minulého roka dvakrát navštívil Belehrad, kde ho prijal prezident Tomislav Nikolić a premiér Aleksandar Vučić. Herec pri tejto príležitosti prisľúbil, že urobí všetko, čo je v jeho silách, aby propagoval Srbsko vo svete. Tiež zmienil zámer zriadiť v srbskej metropole školu japonského bojového umenia aikido.

Seagal, ktorý je tiež spevákom a bluesovým gitaristom, počas silvestrovskej noci v centre Belehradu usporiadal koncert pod šírou oblohou. V tejto úlohe pred dvoma rokmi tiež vystúpil na festivale Rock for People v Hradci Králové.

O pár mesiacov neskôr sa svojou kapelou koncertoval na anektovanom Kryme na pódiu vyzdobenom vlajkami proruských separatistov z východu Ukrajiny. Seagal je priateľom ruského prezidenta Vladimira Putina a podporuje pripojenie Krymu k Rusku. Rodák z Michiganu sa tiež hlási k ruským predkom a v minulosti vraj nevylučoval, že by mohol požiadať o ruské občianstvo.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #občianstvo #Srbsko #Steven Seagal

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....