Sajfa s Ostrihoňovou plánujú svadbu: Detaily? On ich určite prezradí...

Moderátor Matej Sajfa Cifra a televízna reportérka Veronika Ostrihoňová tvoria pár už šesť rokov. Pre rok 2016 majú jasný plán.

13.01.2016 09:20
debata (1)
Moderátor Matej Sajfa Cifra so snúbenicou... Foto: ORANGE
Veronika Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra Moderátor Matej Sajfa Cifra so snúbenicou Veronikou Ostrihoňovou, ktorá sa predviedla v šatách od Borisa Hanečku.

Televízna dvojica by chcela svoj vzťah spečatiť pred oltárom. Potvrdili to pre Pravda.sk počas sobotňajšieho Plesu v opere, na ktorý zavítali ako pár druhýkrát. „Sme šesť rokov spolu, zasnúbili sme sa. Takže asi by sme tú svadbu už chceli,“ vyhlásil pred objektívom Sajfa. „Ja si myslím, že lepšie si už nenájdem. Tak sa nejako uskromním,“ dodal ešte s humorom. Jeho vyvolená mu kontrovala. „Ja by som si našla, ale zatiaľ to nechám tak.“

O sobáši majú vraj snúbenci veľmi konkrétne predstavy. „Ale nebudeme ich zatiaľ špecifikovať. Je to v procese tvorby,“ uviedol tajomne Sajfa. Veronika však nezabudla pripomenúť, že pri obľube sociálnych sietí a Sajfovom komunikovaní na nich sa všetci čoskoro detaily dozvedia.

Na sobotňajšom plesovom podujatí bola blondínka neprehliadnuteľná v šatách z dielne Borisa Hanečku. Ako však prezradila, ocení, ak prípravy na podobné podujatie trvajú krátko. „Mám najradšej, keď je toho čo najmenej a keď čo najmenej musím riešiť. Tento rok som si skúsila prvé šaty od Borisa Hanečku a tie sme sa rozhodli, že vezmeme. Mejkap a vlasy si užijem mávam aj mimo takýchto podujatí, takže sa z toho nejako extrémne neteším, ale myslím si, že každý sa snaží vyzerať pekne. Je tu kopec krásnych dám – keby sem prišla módna polícia, tak má koho hodnotiť a pozitívne hodnotiť,“ skonštatovala Ostrihoňová.

Pripomenula tiež, že na akciu s partnerom prišli, aby podporili dobročinný rozmer. „O centrách včasnej intervencie niečo viem a myslím si, že sú extrémne potrebné. Ak sa podarí z peňazí, ktoré sa vyzbierajú, založiť nové centrum, spraví to rozdiel v živote mnohých detí a rodičov.“

Herečka Monika Hilmerová v šatách od Jany...
Moderátorka 16. Plesu v opere Vera Wisterová v...
+69Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #plán #ples #Matej Sajfa Cifra

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...