Victoria Beckham povedala rázne nie! Fanúšikov poriadne sklamala

Interpretka sa chce venovať predovšetkým rodine a kariére v módnom priemysle.

15.01.2016 09:00
Victoria Beckham Foto: ,
Dizajnérka Victoria Beckham.
debata

Anglická módna návrhárka, modelka a speváčka Victoria Beckham sa nechce zúčastniť na turné už nefungujúcej skupiny Spice Girls, o ktorom sa hovorí v súvislosti s 20. výročím ich debutovej nahrávky Spice (1996). Správu priniesol portál TMZ, ktorému to potvrdil interpretkin zástupca. „Veľmi si váži skvelé chvíle, ktorú spolu v minulosti zažili, avšak teraz sa sústredí predovšetkým na rodinu a podnikanie v módnom priemysle,“ uviedol.

Štyridsaťjedenročná manželka Davida Beckhama sa naposledy predviedla so Spice Girls v roku 2012 počas ich špeciálneho vystúpenia na olympijských hrách v Londýne. Začiatkom roka 2014 však rodáčka z mesta Harlow vyhlásila, že s pôsobením v skupine skončila.

O možnom reunione formácie sa začalo hovoriť už vlani v septembri, keď Geri Halliwell potvrdila, že o tom spolu s kolegyňami premýšľali. V októbri zas Alan McLean z americkej skupiny Backstreet Boys naznačil, že by so Spice Girls mohli absolvovať turné. V rozhlasovej relácii The Chris Evans Breakfast Show Halliwel prezradila, že ak sa dajú opäť dohromady, budú len štyri. „Ak bude niečo jednoznačné, oznámime to spolu,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #návrat #Spice Girls

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...