Ponožky v žabkách a hrozba basy? Hablovičová Hanečku získala pascou

V slovenskom šoubiznise sa dá nájsť niekoľko verných kamarátskych dvojíc. Jednou z nich je aj bývalá moderátorka a riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová a dizajnér Boris Hanečka.

22.01.2016 00:00
debata
Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku a... Foto: ORANGE
Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku a s jej tvorcom osobne. Lucia Hablovičová v kreácii od Borisa Hanečku a s jej tvorcom osobne.

Hoci sa nestretávajú výnimočne často, ich vzťah je intenzívny a skutočne kamarátsky. Spoločne zavítajú každý rok aj na ples v opere. Práve tam sme sa ich tento rok opýtali, ako si pamätajú začiatky svojho priateľstva. Dizajnér Hanečka prekvapil humornou príhodou.

„Pamätám si to celkom presne. Bolo to v Egypte a zlomilo ma to,“ vyhlásil Hanečka. „Bol som tŕňom v oku, donútili ma nosiť v lete žabky a ja som si do nich dal biele ponožky, pretože mi to pripadalo neuveriteľne samurajské. Luciu to naozaj úprimne štvalo a robila si zo mňa srandičky,“ začal s príhodou návrhár. Vtedajšia riaditeľka súťaže krásy si na Hanečku pripravila pascu a on sa do nej chytil naozaj dokonale. Uveril, že pre ponožky v žabkách ho chce odviesť polícia. „Sedeli sme v hotelovom foyer aj s misskami a vošiel dnu policajt. Lucia mi hovorí: Borisko, hľadajú ťa. Ja som sa len smial, že no jasné, určite. A ona na to, ale naozaj ťa hľadajú,“ pokračoval módny tvorca.

Hablovičová bola vraj taká presvedčivá, že dizajnér potupený a vydesený zamieril do hotelovej izby pre doklady a cestovný pas, aby sa legitimoval. „Ale povedal som si, že nedám tie ponožky dole, ani keby som mal skončiť v egyptskom väzení, pretože to je môj názor! A keď som sa vrátil, všetci mali zo mňa srandu a potom ma opíjali a opíjali, aby to zo mňa celé spadlo,“ doplnil s úsmevom Hanečka. „Áno, trošku sa urazil,“ smiala sa Hablovičová.

Napriek tomu však údajne toto bol moment, keď sa z bežnej zákazníčky a spolupracovníčky stala kamarátka. Dnes sa ich vzťah už pretavuje aj do módnej tvorby pre Luciu. Šaty, v ktorých sa objavila na úvodnom plese sezóny, vraj schválila na prvý šup. „Poslal mi svoju predstavu, že takto a ja som povedala, že šaty sú úžasné, dokonalé a nádherné a bolo vymaľované,“ prezradila Hablovičová.

Boli vraj roky, keď sa v názoroch museli nájsť. „Nešlo o boj, ale určite boli roky, kedy sme riešili šaty tak, že ja som mala nejaký názor a on tiež a hľadali sme spoločnú cestu, aby sa nám páčili obom. Ale z roka na rok je náš názor a vkus podobnejší. Boris ma už pozná a vie, čo ma vystihuje, v čom sa dobre cítim. A mne sa proste jeho tvorba veľmi páči a tam už potom nie je o čom diskutovať alebo polemizovať,“ zhrnula krásna brunetka, ktorá sa zo sveta šoubiznisu presunula k práci s deťmi a filantropii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Egypt #kamarátstvo #príhoda #Boris Hanečka #Lucia Hablovičová #žabky

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...