Šokovaná Scullyová! Ponúkli jej len polovicu platu slávneho kolegu

Americkej herečke Gillian Andersonovej ponúkli za účinkovanie v očakávanej novej sérii mysteriózneho seriálu Akty X o polovicu nižší plat ako jej kolegovi Davidovi Duchovnymu.

24.01.2016 11:35
Gillian Anderson a David Duchovny Foto: ,
Gillian Anderson a David Duchovny na premiére novej série seriálu Akty X v Los Angeles.
debata (1)

Štyridsaťsedemročná predstaviteľka agentky FBI Dany Scullyovej to priznala v rozhovore pre americký portál The Daily Beast. “Bolo to pre mňa šokujúce, vzhľadom na prácu, ktorú som urobila v minulosti, aby mi platili rovnako. Pracovala som za tým skutočne tvrdo a napokon sa k tomu dopracovala,” uviedla rodáčka z Chicaga.

Ako tiež povedala, od začiatku seriálu v roku 1993 jej trvalo tri roky dostať sa na úroveň 55-ročného Duchovnyho, ktorý stvárňuje agenta FBI Foxa Muldera. “Dokonca aj počas rozhovorov v ostatných rokoch, ľudia mi hovorili: ‘Nedokážem tomu uveriť. Ako si sa cítila? Je to šialené’. Moja odpoveď vždy bola ‘To bolo vtedy’. A potom sa to stalo znovu. Ani neviem, čo mám na to povedať,” priznala.

Gillian Anderson na premiére novej série...
Gillian Anderson  na premiére novej série...
+7Gillian Anderson a David Duchovny na premiére...

“Som prekvapená, že viac novinárov o tom nehovorí, pretože je to pravda. Najmä teraz, keď ženy hovoria o realite rozdielných platov v tomto biznise, si myslím, že je dôležité, aby ľudia o tom počuli,” vyjadrila sa.

Nové časti seriálu Akty X sa na obrazovky televízie Fox dostanú dnes, pričom druhú epizódu uvedú hneď na ďalší deň. Tvorcom a výkonným producentom projektu je Chris Carter, ktorý stál aj za pôvodným seriálom.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #plat #Akty X #Gillian Anderson #David Duchovny #nižší plat

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...