Obišiel bez ujmy! Chrisa Browna neobvinia za údajne napadnutie

Amerického r'n'b speváka Chrisa Browna nebudú stíhať pre údajné napadnutie Liziane Gutierrez a krádež jej mobilného telefónu. Ako informoval portál TMZ, polícia interpreta zbavila obvinení pre nedostatok dôkazov.

25.01.2016 18:45
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown na archívnom zábere.
debata

K incidentu údajne došlo 2. januára v lasvegaskom Palms Casino Resorte, kde vraj 26-ročný rodák z Virgínie vzal Gutierrez mobil, kričal na ňu a udrel ju do oka. Brownova hovorkyňa Nicole Perna však tieto tvrdenia poprela.

Gutierrezovú podľa nej z párty vyviedla ochranka po tom, ako začala robiť problémy. Zatiaľ čo čakala, kým jej prinesú telefón, sa vraj na chodbe psychicky zrútila, vykrikovala a hodila o zem kabelku. Na pomoc preto podľa jej slov prišla aj hotelová ochranka, ktorá ženino správanie videla prostredníctvom bezpečnostnej kamery, a vyviedla ju z hotela.

Brown pritom nie je prvou celebritou, s ktorou sa Gutierrez dostala do konfliktu. V auguste vraj urobila scénu americkému spevákovi a tanečníkovi Jasonovi Derulovi, ktorý jej kamarátky pozval k sebe domov na afterpárty, no ju nie.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #kauza #Chris Brown #obvinenie #Liziane Gutierrez

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...