Drogy ho úplne ovládali. Nepamätám si tri série Priateľov, tvrdí Perry

Kanadsko-americký herec Matthew Perry priznal, že v období nakrúcania tretej až šiestej sezóny seriálu Priatelia (1994 - 2004), bojoval so závislosťou od návykových látok. Natáčanie približne medzi rokmi 1996 až 1999 si preto nepamätá.

26.01.2016 12:40
Matthew Perry Foto: ,
Herec Matthew Perry na archívnom zábere.
debata

Prezradil to v rozhovore s Chrisom Evansom pre BBC Radio 2. „Och môj Bože. Myslím, že odpoveď je, že si z toho nepamätám tri roky. Takže žiadna z tých…niekde medzi treťou a šiestou sezónou,“ reagoval 46-ročný rodák z Massachusetts na otázku, ktorú z epizód mal najmenej rád.

Predstaviteľ Chandlera Binga sa vyjadril aj k otázke reunionu Priateľov. Herecké obsadenie v zložení Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc a David Schwimmer, by sa malo opätovne stretnúť 21. februára na podujatí na počesť televízneho tvorcu Jamesa Burrowsa. Perry však bude chýbať pre pracovné povinnosti v londýnskom divadle.

Podľa jeho slov však šestica tvorila skvelú partiu a vydržali spolu desať rokov len preto, že medzi nimi nebol žiaden hlupák. „Je to ťažké, pretože to skončilo na vysokej úrovni a my to nechceme pokaziť,“ vysvetlil na záver, prečo chcú byť ohľadom skutočného reunionu opatrní.

V súvislosti so závislosťou herca Matthewa Perryho je zaujímavým faktom, že aj jeho slovenský dabingový hlas – herec Dušan Cinkota v minulosti bojoval so závislosťou od drog.

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #pamäť #závislosť #Matthew Perry

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...