Nemá dosť! Telo Angeliny Jolieovej zdobia nové tetovania

Chrbát americkej herečky a režisérky Angeliny Jolie Pitt zdobia nové tetovania.

08.02.2016 13:27
Angelina Jolie Foto: ,
Angelina Jolie na premiére filmu "Kung Fu Panda 3" v Los Angeles.
debata

Ako pre magazín People uviedol nemenovaný zdroj, tri ozdoby údajne predstavujú budhistické požehnanie mieru, lásky a prosperujúceho života.

Tetovania 40-ročnej rodáčky z Los Angeles by mali byť znázornené v budhistickom štýle yantra. To predstavuje tradičnú formu umenia, ktoré má pôvod v juhovýchodnej Ázii. Je typické najmä pre budhistických mníchov.

Magazín však ďalej dodal, že nie je isté, či majú tetovania skutočne budhistický základ alebo sú len inšpirované geometrickým dizajnom, ktorý je typickým znakom spomínaného štýlu.

Manželka herca Brada Pitta predviedla nové ozdoby v nedeľu, počas nakrúcania biografickej snímky First They Killed My Father z obdobia Červených Kmérov. Vo filme sa Jolie predstaví v úlohe režisérky a producentky, pričom s ňou na novinke spolupracujú aj jej dvaja najstarší synovia.

Štrnásťročný adoptívny syn Maddox, ktorý sa v Kambodži narodil, pomáha s výskumom a Pax, ktorého si Jolie osvojila v roku 2007, fotografuje pre produkciu. Okrem nich má Jolie 11-ročnú Zaharu, deväťročnú Shiloh a sedemročné dvojčatá Knoxa a Vivienne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Telo #tetovanie #nové

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...