Hugh Jackman mal opäť rakovinu kože

Austrálskemu hercovi Hughovi Jackmanovi opätovne odstránili z nosa bazalióm, ktorý je najčastejším zhubným nádorom kože.

09.02.2016 11:55
Hugh Jackman Foto: ,
Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness na galapodujatí G'Day v Los Angeles.
debata

Štyridsaťsedemročný rodák zo Sydney to prezradil v pondelok, keď na Instagrame zverejnil fotografiu, na ktorej má zalepený nos. „Príklad toho, čo sa stane, keď nepoužívate opaľovacie krémy. Bazalióm. Najmiernejšia, no závažná forma rakoviny. Prosím, používajte opaľovacie krémy a chodievajte na pravidelné kontroly,“ pripísal k fotografii. Ako uviedli jeho zástupcovia, pondelňajší zákrok bol úspešný a herec je v poriadku.

Pre Jackmana ide však už o štvrtý podobný zákrok, pričom o predošlých dvoch z rokov 2013 a 2014 informoval taktiež prostredníctvom sociálnych sietí. „Deb (hercova manželka Deborra-Lee Furness, pozn. SITA) mi povedala, aby som si nechal vyšetriť materské znamienko na nose. A mala pravdu! Mal som tam bazalióm. Prosím, nebuďte hlúpi ako ja. Choďte sa dať vyšetriť a používajte opaľovacie krémy,“ napísal na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter v novembri 2013.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #rakovina kože #bazalióm

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...