Exmanželka slávneho neverníka sa vydala znovu. Ako čierna nevesta!

Modelka a herečka Liberty Ross mala vlastnú kariéru, ale popularitu (nie práve najlepšieho charakteru) jej priniesla až nevera jej manžela s herečkou Kristen Stewartovou.

19.02.2016 16:50
debata
Herečka a modelka Liberty Ross so svojím... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Liberty Ross Herečka a modelka Liberty Ross so svojím manželom Jimmym Iovineom na archívnom zábere.

Medzitým sa britská rodáčka stihla s režisérom Rupertom Sandersom rozviesť a nájsť si nového partnera – Jimmyho Iovinea. Tomu len pred pár dňami povedala áno počas súkromného obradu na deň zamilovaných – sviatok svätého Valentína.

Fotografia, ktorú novomanželský pár zverejnil, však odhalila netradičnú podobu opakovanej nevesty. Ross, ktorá má z prvého manželstva dve deti, sa obliekla do čiernych šiat z archívu ateliéru Givenchy Couture. Jej manžela zaodel dizajnér Tom Ford a pripravil pre neho zamatový modrý oblek s čiernou košeľou a motýlikom.

Hostia, medzi ktorými sa objavila moderátorka Oprah Winfrey či speváčka Lady Gaga alebo raper Pharell Williams, mali prísť v čiernych alebo červených šatách. Magazín People, ktorý zverejnil exkluzívne zábery zo svadby, však pripomenul, že Ross sa ako nevesta v krémovej kreácii objavila deň pred oficiálnym svadobným obradom. S Iovineom si povedali áno na pláži v Malibu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #svadba #Liberty Ross #nevesta #JImmy Iovine

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...