Ťažký rok rozvádzajúcej sa Kaley Cuoco: Netetujte si dátum svadby!

Ťažký rok má za sebou herečka Kaley Cuoco. Po osemnástich mesiacoch sa jej minulý rok rozpadlo manželstvo a priznala, že to boli ťažké chvíle.

24.02.2016 09:30
The 58th Annual Grammy Herečka Kaley Cuoco sa... Foto: ,
Herečka Kaley Cuoco na vyhlásení cien Grammy.
debata

V rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneresovou v jej šou prezradila, že rozvod dvojice stále nie je ukončený. „Nie, práve teraz sa rozvádzam. Minulý rok bol skutočne bizarný a prežila som si niekoľko fakt divných vrcholov aj pádov,“ poznamenala známa televízna blondínka.

Populárna moderátorka neváhala opýtať sa jej aj na to, prečo si vlastn nechala tetovať na chrbát dátum svojej svadby. Po ohlásení rozchodu s manželom Ryanom Sweatingom sa totiž musela vybrať do tetovacieho salóna znovu a nechať si obraz na tele prerobiť.

„Viem, že to bola hlúposť. Vytetovali mi dátum a ten mi všetko pripomínal. Počúvnite ma. Nedávajte si tetovať dátum vašej svadby na telo,“ pokračovala už s jemným úsmevom herečka. Napokon si nechala miesto vzadu pod krkom upraviť na veľké motýlie krídla. „Bol to prvý motív, čo som tam objavila,“ poznamenala 30-ročná herečka, ktorá patrí medzi najlepšie platené televízne hviezdy.

Po rozpade s tenistom Sweatingom sa sústredila viac na svoje priateľky a vlastný život. Zatiaľ vraj randiť veľmi neskúša. „Ešte je to veľmi čerstvé. Potrebujem byť chvíľu sama so sebou,“ doplnila. Na margo toho, že randí s country spevákom Samom Huntom, reagovala, že ide o absolútny výmysel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Ellen DeGeneres #Kaley Cuoco #tetovanie #sklamanie

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...