Céline Dion na pódiu prvý raz od smrti manžela: Navždy budeme jedna bytosť

Speváčka sa vrátila na pódium do Las Vegas, počas vystúpenia spomínala na zosnulého manžela.

24.02.2016 12:00
Celine Dion Foto:
Celine Dion sa po smrti manžela vrátila na pódium v Las Vegas.
debata

Céline Dionovú fanúšikovia odmenili neutíchajúcim standing ovation počas jej vystúpenia v Caesars Palace v Las Vegas. Prvý koncert od smrti jej manžela, Reného Angélila, bol plný emócií. Na pódiu si totiž speváčka zaspomínala na ich vzťah slovami aj videofilmom, v ktorom boli použité ich fotografie zo súkromia. Na pódiu 47-ročná speváčka povedala: „Po celý život som mala vždy oči len pre môjho manžela,“ prezradila a slzy jej zaliali tvár.

„Ľudia si vždy myslei, že ho hľadám niekde v hľadisku. Ale to som vôbec nemusela. Akonáhle som zatvorila oči, cítila som Reného pri mne na pódiu. Či už sedel na svojm mieste v hľadisku či na balkóne, alebo doma strážil deti, bol so mnou vždy na javisku. A nič sa na tom nezmení,“ povedala dojatá speváčka.

Na manžela spomínala ako na citlivého a starostlivého muža, ktorý ju pred všetkým chránil. „Tak veľmi som mu dôverovala, že som si nikdy nerobila starosti,“ dodala a pokračovala, že s ním sa vždy cítila ako na prvom rande. „Boli sme jedna bytosť a nič sa na tom nezmenilo. Takou budeme navždy.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Céline Dion #Las Vegas #Rene Angelil

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...