Elton John o Janet Jacksonovej: Radšej si pôjdem pozrieť transky!

Keď príde na kolegov, spevák Elton John rozhodne nepatrí k tým, ktorí by si dávali servítku pred ústa. Naposledy ostro skritizoval Janet Jacksonovú.

29.02.2016 08:00
Spevák a hudobník Elton John na neohlásenom... Foto: ,
Spevák a hudobník Elton John na neohlásenom koncerte na Sunset Strip.
debata

Pre magazín Rolling Stone sa 68-ročný skladateľ a spevák vyznal, že ho poriadne štve, keď magazíny píšu ódy na interpretov ako je najmladšia členka Jacksonovského klanu. „Pridrbané hudobné magazíny píšu recenzie o Janet Jackson, že je to úžasná šou a dajú jej štyri a pol hviezdičky. Ale veď to je sk…ý playback,“ nešetril kolegyňu John. „Haló! To nie je žiaden koncert. Radšej si pôjdem pozrieť vystúpenie transvestitov,“ pokračoval John a pridal k tomu ešte jednu šťavnatú nadávku.

Pravdou je, že Janet Jackson nie je jediná a prvá speváčka, ktorá by utŕžila kritiku od slávneho Brita. V minulosti podobným spôsobom zaútočil verejne na speváčku Madonnu. Napokon sa však dvojica udobrila a dokonca spoločne naživo zaspievala.

Naopak, veľmi si považuje speváčku Lady Gaga, ktorá je aj krstnou mamou jeho dvoch synov. S americkou speváčkou, ktorá je tento rok nominovaná na Oscara za najlepšiu filmovú pieseň, zahral aj na neohlásenom koncerte na Sunset Strip v Hollywoode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Elton John #spev #playback #Janet Jackson

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....