Bývalky si z neho robia žarty! Ben Affleck, to tetovanie je otrasné

Hoci mu maskéri urobili tetovanie len kvôli filmu, jeho podoba sa nevyhla mediálnemu záujmu. A dokonca aj hodnoteniu expartneriek.

02.03.2016 12:00
Herec Ben Affleck prichádza na párty Vanity Fair. Foto: ,
Herec Ben Affleck prichádza na párty Vanity Fair.
debata

Herec Ben Affleck, ktorého pred časom nafotili paparazzovia na nakrúcaní nového filmu, odhalil v nemocničnom plášti tetovanie masívne tetovanie na chrbáte, ktoré zobrazuje vtáka Fénixa stávajúceho z popola. Keď sa pred pár dňami objavila v talkšou Andyho Cohena Affleckova bývalá partnerka Jennifer Lopez, dostala otázku, čo si myslí práve o tejto ozdobe na koži.

„Je to príšerné,“ vybuchla úprimne Lopez. „Čo to robíte. Jeho tetovania mali vždy veľa farieb. Ale nemali by byť také farebné. Mali by byť viac cool,“ vyhlásila 46-ročná speváčka a herečka, ktorá s Affleckom randila bezmála rok.

K tetovaniu sa vyjadrila aj Affleckova manželka Jennifer Garner, s ktorou sa v súčasnosti rozvádzajú. Tá si zavtipkovala v rozhovore pre magazín Vanity Fair, či ona má byť ten popol, z ktorého vstáva bájny vták Fénik. „Beriem to ako urážku, ja nie som žiaden popol,“ dodala s humorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Jennifer Garner #tetovanie

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...