Madonna a Guy Ritchie pred súdom! Išlo o ich syna

Madonnu a jej bývalého manžela, anglického režiséra, Guya Ritchieho pokarhala sudkyňa v Manhattane za boj o starostlivosť o ich 15-ročného syna Rocca.

04.03.2016 00:00
Guy Ritchie a Madonna Foto:
Speváčka Madonna s manželom Guyom Ritchiem na archívnej snímke.
debata

Na pojednávaní v stredu 2. marca im odporučila, aby na syna nevyvíjali tlak a rýchlo vyriešili svoj problém.

„Úprimne, obe strany sa rozhodli žiť svoje životy veľmi verejným spôsobom, a preto môžu uvítať publicitu, ale ich dieťa nie. Nabádam ich, aby zvážili, čo je najlepšie pre ich syna, nemuseli by naňho toľko upozorňovať,“ dodala sudkyňa Deborah Kaplan. Chlapcovi hviezdni rodičia sa na pojednávaní zúčastnili prostredníctvom konferenčného hovoru. Päťdesiatsedemročná interpretka volala z Nového Zélandu, kde je na turné Rebel Heart, 47-ročný filmár sa so súdom spojil z Londýna. Ani jeden z nich za celú dobu neprehovoril, len potvrdili svoje mená.

Spor o Rocca sa začal vyostrovať po tom, ako vlani v decembri odmietol nastúpiť do lietadla do New Yorku, kde so speváčkou žil od roku 2008. Tínedžer chcel zostať so svojím otcom v Anglicku, kde ho navštívil počas hudobníčkinho európskeho turné. Vtedy s ňou musel podľa rozhodnutia súdu stráviť vianočné sviatky. Odvtedy sa spor snažia vyriešiť prostredníctvom súdu, pričom ďalšie pojednávanie by sa malo konať dnes v Londýne.

Osemročné manželstvo Madonny a Ritchieho sa skončilo v roku 2008. Okrem syna Rocca majú spolu aj 10-ročného syna Davida, ktorého si adoptovali z afrického Malawi v roku 2006. Rodáčka z Michiganu má ešte dve dcéry – 19-ročnú Lourdes zo vzťahu s fitness trénerom Carlosom Leonom a 10-ročnú Mercy, ktorú si, podobne ako Davida, adoptovala z Malawi. Anglický režisér si zas vlani vzal modelku Jacqui Ainsley, s ktorou má synov Rafaela a Leviho a dcéru Rivku.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #syn #Madonna #Guy Ritchie

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....