To je smola! Adams šiel hrať do Egypta, poškodili mu vzácny nástroj

Kanadskému hudobníkovi Bryanovi Adamsovi poškodili colníci na medzinárodnom letisku v egyptskej Káhire vzácnu gitaru Martin D-18 z roku 1975, ktorú rovnako ako ostatné hudobné nástroje označili nezmazateľnou zelenou fixkou.

12.03.2016 17:06
Bryan Adams v Bratislave Foto: ,
Bryan Adams v Bratislave.
debata

Päťdesiatšesťročný interpret, ktorý priletel do Egypta v utorok, aby odohral koncert pod pyramídami v Gíze, sa na incident posťažoval na sociálnych sieťach.

„Takmer sa nám nepodarilo dostať do krajiny naše nástroje. A keď sa nám to podarilo, tak boli všetky označené zelenou fixkou. Nikto sa nám za to ani neospravedlnil,“ napísal na Facebooku hudobník, ktorý potom zverejnil aj fotografiu spomínanej gitary Martin D-18.

„Problém je, že ide o gitaru z roku 1975 a jej vonkajšia časť je krehká,“ uviedol k fotke. Nemenovaný predstaviteľ colného úradu pre NBC News uviedol, že označovanie predmetov je štandardnú procedúru, ktorej cieľom je zaistiť, že krajinu opustí rovnaký predmet ako ten, ktorý do nej prišiel. Pripustil však, že zvyčajne sa na to používajú nálepky.

Adams, ktorý mal vlani podobný problém aj v Kanade, neskôr vyhlásil, že tento incident nijak nezmenšil jeho lásku k Egyptu. Hudobníkovi sa za poškodenie ospravedlnilo množstvo jeho egyptských fanúšikov. Adams sa im následne poďakoval a dodal, že gitaru bude možné opraviť.

debata chyba
Viac na túto tému: #colnica #gitara #poškodenie #Bryan Adams

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....