Kmotríková: Nemusela som tu dnes stáť, mohla som ochrnúť či onemieť

Televízna moderátorka Adriana Kmotríková má za sebou turbulentný a mimoriadne náročný rok 2015. Diváci ju však za útrapy prežili aj cenou popularity.

13.03.2016 08:38
Adriana Kmotríková Foto:
Moderátorka Adriana Kmotríková na archívnom zábere.
debata (4)

V sobotu večer si matka dvoch detí a tvár televízie JOJ prevzala cenu OTO v kategórii Moderátorka spravodajstva. Pri ďakovaní najprv nevedela nájsť slová. Potom však blondínka otvorene pred televíznymi kamerami prehovorila aj na margo svojej minuloročnej operácie, keď jej lekári diagnostikovali nádor na mozgu. Zachránili ju takpovediac na poslednú chvíľu.

„Chcela by som sa poďakovať profesorovi Štenovi a celému jeho tímu, ktorý ma v lete operoval. Bez neho by som tu dnes možno nestála,“ uviedla Kmotríková. „Možno by som bola ochrnutá, slepá, nemá. Ale stojím tu. A ďakujem všetkým, ktorí ma liečia alebo ešte budú liečiť,“ odkázala z pódia plavovláska, ktorej stav je už pod stálym dozorom lekárov.

Kmotríkovej prvé zdravotné ťažkosti sa pritom objavili len mesiac pred operáciou. Ako sama uviedla, prišlo jej nevoľno počas vysielania. Z rutinného vyšetrenia odrazu vyplynulo, že je vo veľkom ohrození. Po štyroch mesiacoch sa však vrátila do televízneho spravodajstva, pretože podľa jej slov nechce, aby ju diváci vnímali „ako chorú ženu“.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #liečba #Adriana Kmotríková #stav #poďakovanie

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...