Terry Richardson je otcom. Nič také ešte v živote nezažil!

Americký fotograf a režisér Terry Richardson je otcom.

23.03.2016 13:22
Americký fotograf Terry Richardson. Foto: ,
Americký fotograf Terry Richardson.
debata

Jeho partnerka a niekdajšia asistentka Alexandra Bolotow porodila 19. marca dvojčatá Rexa a Romana. Päťdesiatročný rodák z New Yorku o radostnej novinke informoval v utorok prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnil fotografiu matky s deťmi v náručí.

Otec chlapcov uviedol, že pôrod bol preňho ten najintenzívnejší, najinšpiratívnejší, najradostnejší a najpokornejší životný zážitok.

„Som veľmi vďačný za túto krásnu rodinu, je to požehnanie. Vitajte na svete Rex + Roman, narodení 19. marca 2016, 18:23 a 18:35, 2750 gramov a 3000 gramov,“ napísal fotograf.

Terry Richardson sa pôvodne zaujímal o hudbu a hral v niekoľkých kapelách. Neskôr sa však začal venovať fotografovaniu. Jeho talent už využili napríklad magazíny Rolling Stone, Vogue, Harper's Bazaar, Vanity Fair, i-D, Vice či GQ. Modelom mu stáli Amy Winehouse, Sharon Stone, Gwyneth Paltrow, Megan Fox, Jared Leto, Samuel L. Jackson, Pharrell Williams, Marilyn Manson či Barack Obama. Ako režisér sa podieľal na videoklipoch interpretov Primal Scream, Sky Ferreira alebo Death in Vegas. Pre Beyoncé nakrútil klip k piesni XO, pre Miley Cyrus zas video k hitu Wrecking Ball.

TGIF I think someone is very happy to be at the end of their pregnancy!

Fotka uverejnená používateľom Terry Richardson (@terryrichardson),

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #otec #Terry Richardson

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...