Supermanova pýcha v plnej paráde? Stačí byť v správnom hoteli

Herec Henry Cavill v súčasnosti promuje svoj nový film, v ktorom znovu stvárnil Supermana, a pri tej príležitosti v televíznych talk-šou vyťahuje vtipné historky. Jednu z nich porozprával Sethovi Meyersovi.

27.03.2016 15:40
Henry Cavill Foto: ,
Herec Henry Cavill si už druhýkrát zahral Supermana.
debata

Reč bola o neželanom odhalení, keď 32-ročný herec zostal celkom nahý v hotelovej chodbe. Prisahal, že ide naozaj o skutočný príbeh a poriadne ho v tej chvíli potrápil. „Zobudil som sa v hotelovej izbe a potreboval som ísť na záchod. Bol som trochu rozospatý, unavený z časového posunu a tak som vstal a vošiel do prvých dverí, ktoré som uvidel. Problém bol však v tom, že som mal v hotelovej izbe dvere do kúpeľne hneď vedľa tých, ktoré smerovali na chodbu. A ja som vyšiel na chodbu,“ opísal Cavill.

„Bol som v polospánku a prebral som sa až na zvuk dverí do hotelovej izby, ktoré sa za mnou zabuchli. A tak som skončil celkom nahý na hotelovej chodbe pred vlastnou izbou,“ doplnil herec. Zavtipkoval si však, že hoci byť nahý v hotelovej chodbe je poriadny problém, oveľa väčším trápením bolo, že naozaj potreboval ísť na záchod. „Zúfalo som začal rozmýšľať nad tým, kde sa vyčúram,“ dokončil príhodu predstaviteľ filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti.

Zľava: Herci Ben Affleck, Gal Gadot a Henry...
Herec Ben Affleck na londýnskej premiére filmu...
+6Herečka Gal Gadot pózuje v kreácii z dielne Prada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #Superman #nahý #príhoda #Henry Cavill

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....