Vyhrážal sa Charlie Sheen exsnúbenici? Už ho rieši polícia

Amerického herca Charlieho Sheena vyšetruje losangeleská polícia za údajné vyhrážanie sa bývalej snúbenici Scottine Rossovej.

07.04.2016 09:36
Charlie Sheen Today Foto: ,
Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today televíznej stanice NBC.
debata

Informáciu pre magazín Us Weekly potvrdil člen policajného zboru v Los Angeles Matthew Ludwig. Ako sa vyjadril, polícia spísala 31. marca vyšetrovaciu správu, v ktorej predstaviteľ Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 – 2015) figuruje ako podozrivý.

Právnik 26-ročnej Rossovej, známej tiež pod pseudonymom Brett Rossi v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight zas uviedol, že dané vyšetrovanie zahŕňa aj ju.

Niekdajšia pornoherečka získala 1. apríla dočasný zákaz približovania sa pre svojho bývalého partnera. Nariadenie nasledovalo po bližšie nešpecifikovanom incidente medzi ňou a 50-ročným rodákom z New Yorku, ktorý deň pred tým nahlásila na polícii.

Sheen a Ross sa zasnúbili vo februári 2014, pričom v novembri toho istého roka mali mať svadbu, no mesiac predtým sa rozišli. Po tom ako herec vlani v novembri oznámil, že je HIV pozitívny, naňho jeho bývalá snúbenica podala žalobu za ublíženie na zdraví, psychickú ujmu, neoprávnené väznenie a nedbanlivosť.

debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #vyhrážanie sa #Charlie Sheen #Scottine Ross

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...