Vyryla svoju lásku do skaly! Teraz hrozí Hudgensovej tučná pokuta

Americká herečka a speváčka Vanessa Hudgens by mala za vyrezanie nápisu do skaly v zákonom chránenom území Coconino National Forest zaplatiť pokutu alebo predstúpiť pred súd.

07.04.2016 14:40
Vanessa Hudgens a jej priateľ Austin Butler. Foto: ,
Herečka Vanessa Hudgens sa vyznala z lásky k priateľovi Austinovi Butlerovi, teraz jej hrozí pokuta.
debata

Rozhodla o tom prokuratúra v arizonskom meste Flagstaff, pri ktorom sa tento chránený les nachádza. Stalo sa tak po tom, ako vo februári 27-ročná rodáčka zo Salinasu v Kalifornii zverejnila prostredníctvom služby Instagram fotografiu srdca vyrezaného do skaly, v ktorom bolo napísané jej meno a meno jej priateľa, herca Austina Butlera. Za takéto poškodenie je stanovený šesťmesačný trest vo väzení alebo pokuta 5-tisíc dolárov (v prepočte približne 4410 eur).

Zástupcovia lesnej stráže pre agentúru AP uviedli, že kontaktovali herečku, ktorá bola ochotná poskytnúť informácie o tom, kde presne sa obrázok nachádza. Výsledky vyšetrovania následne posunuli štátnemu zástupcovi v meste Flagstaff, ktorý stanovil možný dátum vypočúvania.

Hudgens má v tomto prípade možnosť zaplatiť pokutu a náhradu v nezverejnenej výške alebo predstúpiť pred súd a zodpovedať sa za znehodnotenie a poškodzovanie prírody.

debata chyba
Viac na túto tému: #pokuta #Vanessa Hudgens #motív #skala #obrázok

+ Zbytočne stresujete, musíte sa naučiť zvládať aj ťažšie situácie v kľude.
Pracujte na sebe a dotiahnete to ďalej...

+ Pravidelné cvičenie zlepší nielen vašu kondíciu, ale aj náladu.
Občas by ste potrebovali vypnúť a oddýchnuť si a...