Nezvestná Sinead O'Connor sa našla. Je v poriadku, ale mlčí

Polícia z Wilmette, predmestia Chicaga v americkom štáte Illinois, zrušila pátranie po írskej speváčke Sinéad O'Connor, ktorú začali hľadať v pondelok.

17.05.2016 10:15
Speváčka Sinead O'Connor na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Sinead O'Connor na archívnom zábere.
debata

Hudobníčku ešte v ten deň našli a je v poriadku. Informáciu potvrdil hovorca miestneho policajného oddelenia Eric Peterson. „Je v poriadku a už sa nepovažuje za nezvestnú či ohrozenú osobu,“ uviedol pre agentúru AP. Miesto, kde ju našli a v akom stave sa interpretka nachádzala, však nezverejnil.

Wilmettská polícia po hudobníčke začala pátrať po tom, čo im nemenovaný človek v telefonáte vyjadril obavy o jej zdravie, keď sa nevrátila z prechádzky na bicykli. Na tú sa vybrala ešte v nedeľu ráno. Talentová agentúra Paradigm, ktorá 49-ročnú O'Connor zastupuje, sa k situácii odmietla vyjadriť, informácie médiám neposkytol ani jej publicista.

Rodáčka z írskeho Glenageary mala v ostatných rokoch viaceré psychické problémy, o ktorých verejne hovorila. Diagnostikovali jej bipolárnu poruchu a trpela napríklad aj posttraumatickou stresovou poruchou, depresiami a mala samovražedné sklony.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #pátranie #Sinéad O'Connor

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...