Zásnuby? Neverili by ste, čo si ľudia vymyslia, tvrdí Gwen Stefani

Hoci je šťastne zamilovaná a svojmu novému milencovi dokonca venovala skladbu na albume, dohady o zásnubách speváčka Gwen Stefani rezolútne poprela.

03.06.2016 09:40
debata
Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Gwen Stefani a jej partner Blake Shelton Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake Shelton na vyhlásení cien Billboard Music Awards 2016.

Štyridsaťšesťročnú hviezdu postavili pred otázku o zásnubách počas jej návštevy v relácii Tommy Show. „Momentálne prežívam veľmi šialené obdobie. A nie, naozaj sme sa nezasnúbili,“ vyhlásila. „Viete si predstaviť to množstvo vyfabulovaných príbehov a bizarných klebiet, čo si ľudia dokážu vymyslieť? Smejem sa na tom každý deň,“ pokračovala speváčka.

„Priznám sa, že si občas googlim svoje meno. Ale aspoň môžem vedieť, čo ma čaká, pretože tam je to absolútne mimo kontrolu,“ doplnila Stefani. Podľa nej sú podobné výmysly celkom zábavné, ale smutné je, že im mnohí ľudia aj uveria.

So Sheltonom tvorí blondínka pár oficiálne zhruba polroka. Pred pár mesiacmi súd sfinalizoval rozvod s jej exmanželom Gavinom Rossdaleom, s ktorým má speváčka troch synov. Shelton bol ženatý so speváčkou Mirandou Lambertovou. Aj ich manželstvo už súd rozviedol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Gwen Stefani #klebety #nepravda #Blake Shelton

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...