Adrian Grenier dostal cenu od dcéry zosnulého Paula Walkera

Americký herec Adrian Grenier dostal Paul Walker Ocean Leadership Award.

06.06.2016 13:48
Emmanuelle Chriqui a Adrian Grenier Foto: ,
Herec Adrian Grenier na archívnom zábere s kolegyňou Emmanuelle Chriqui.
debata

Tridsaťdeväťročný filmár si v kalifornskom Monterey prevzal cenu z rúk dcéry zosnulého herca Paula Walkera Meadow za aktivity spojené s organizáciou Lonely Whale Foundation, ktorá sa sústredí na ochranu oceánov.

„Je mi cťou, že môžem vzdať hold otcovej pamiatke udelením Paul Walker Ocean Leadership Award,“ uviedla na službe Instagram 17-ročná Meadow Walker.

The Paul Walker Foundation založila vlani 12. septembra, keď by jej otec oslávil 42. narodeniny. „Keď spomínam na otca, spomínam na jeho vášne. Vášeň pre oceány, vášeň pre zachraňovanie zvierat, vášeň pomáhať ľuďom a jeho vášeň pre spontánnu dobrosrdečnosť. Chcela som založiť túto nadáciu, pretože sa chcem podeliť s touto časťou jeho osobnosti s celým svetom. Som neskutočne hrdá, že môžem založiť The Paul Walker Foundation práve na jeho narodeniny. Neviem si predstaviť lepší spôsob, ako osláviť môjho otca,“ vyjadrila sa vtedy.

Paul Walker je známy najmä ako Brian O'Conner z akčnej filmovej série Rýchlo a zbesilo z rokov 2001, 2003, 2009, 2011, 2013 a 2015. Zahynul pri autonehode 30. novembra 2013. Dožil sa 40 rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #Paul Walker #Adrian Grenier

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...