Šarapovovej ex s milenkou staršou o 12 rokov. Pozrite sa na tú dračicu!

Už od novembra minulého roka sa začala hovoriť o vzťahu bulharského tenistu Grigora Dimitrova so speváčkou Nicole Scherzingerovou. Lásku potvrdili o pár mesiacov neskôr.

15.06.2016 00:06
debata
Speváčka Nicole Scherzinger a jej partner -... Foto: Profimedia
Speváčka Nicole Scherzinger a jej partner - bulharský tenista Grigor Dimitrov. Speváčka Nicole Scherzinger a jej partner - bulharský tenista Grigor Dimitrov.

Dvojica začala spolu randiť, ale súkromie si starostlivo strážili. Pre nedostatok informácií sa dokonca začali objavovať informácie o tom, že po krátkom vzplanutí je lásky koniec. Ale nové fotografie hovoria niečo iné.

Paparazzovia v Londýne zachytili 37-ročnú speváčku a jej mladého milenca na odchode z divadla. Urastený športovec kráčal v tmavých džínsoch a ležérnom tričku, ex-členka formácie Pussycat Dolls po jeho boku v šatách s etnickým motívom. Dvojica sa celý čas držala za ruky a nenútene konverzovali, hoci si uvedomili, že majú pred sebou reportérov s objektívmi.

Dimitrov tvoril tri roky pár so slávnou tenistkou Mariou Šarapovovou, zatiaľ čo Scherzinger randila s prestávkami s jazdcom F1 Lewisom Hamiltonom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Nicole Scherzinger #paparazzovia #pár #Grigor Dimitrov

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...