Detská hviezda Otca v sukni podporila gayov, hlási sa k bisexualite

Preslávila ju najmä rola dievčatka v rodinnom filme Matilda či dcérky v Mrs. Doubtfire - Otec v sukni, teraz sa herečka Mara Wilson opäť dostala do pozornosti amerických médií.

15.06.2016 13:41
Herečka Mara Wilson Foto:
Herečka Mara Wilson.
debata

Herečka sa totiž prihlásila verejne k bisexuálnej orientácii. Spravila tak po udalostiach, ktoré sa stali v gay klube v Orlande. Wilson chcela vyjadriť podporu komunite a na svojom konte na Twitteri zverejnila momentku z nočného klubu, v ktorom sa objavila v osemnástich. Išlo o gay klub.

Wilson sa vtedy vraj tvárila ako bežné heterosexuálne dievča, ktorým rozhodne tak celkom jasne nebola. Ocenila však, ako dobre sa cítila v priestore plnom radosti, spokojnosti a otvorených ľudí. „Nikdy som nemala lepší zážitok ako v tomto klube. Bol plný skvelých ľudí a dobrej hudby. Jeden z mojich priateľov vtedy stretol svojho životného partnera,“ prezradila bývalá detská hviezda.

Herečka Mara Wilson na zábere z filmu Matilda. Foto: Tristar Pictures
Herečka Mara Wilson na zábere z filmu Matilda. Herečka Mara Wilson na zábere z filmu Matilda.

Dodala, že v žiadnom podobnom klube nebola od vysokej školy, ale že sa v prostredí LGBT komunity vždy cítila ako doma. „Najmä o pár rokov neskôr, keď som si niečo o sebe uvedomila,“ pokračovala Wilson. Následne potvrdila, že je bisexuálna a vyzvala svojich fanúšikov, aby finančne prispeli na program nočného klubu Pulse, v ktorom sa v noci zo soboty na nedeľu odohral najväčší masaker svojho druhu v histórii USA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #bisexualita #Orlando #Mara Wilson

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...