Zmenil mi život, hovorí o svojom partnerovi krásna Diane Kruger

Tvoria pár už niekoľko rokov a zatiaľ svadbe odolávajú. Herečka Diane Kruger, ktorá už má za sebou jedno rozpadnuté manželstvo, však priateľa Joshuu Jacksona považuje za najdôležitejšieho muža svojho života.

28.06.2016 10:10
debata
Herečka Diane Kruger (v minišatách Prada) a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Diane Kruger (v minišatách Prada) a jej partner Joshua Jackson Herečka Diane Kruger (v minišatách Prada) a jej partner Joshua Jackson na premiére filmu Disorder v Toronte.

V rozhovore pre augustové vydanie magazínu Town & Country sa nemecká rodáčka zdôverila, že stretnúť Jacksona bol v jej živote zlomový moment. „Stretnúť niekoho ako je môj partner, s odlišnou perspektívou pohľadu, človeka, ktorý rád cestuje iným spôsobom a je otvorený rozmanitým zážitkom, bolo nesmierne dôležité,“ vyhlásila Kruger.

Podľa vlastných slov prekonávala v čase, keď sa zoznámila s hercom Jacksonom, krízu identity. „Žila som v bubline. Nevedela som, čo sa vo svete skutočne deje a nepýtala som sa dosť otázok,“ vyznala sa. V jednom momente sa vraj rozhodla odstrihnúť ľudí, ktorí ju v spomenutej bubline udržiavali.

Herečka tvorí pár s Joshuom Jacksonom od roku 2006, keď sa rozviedla s hercom a režisérom Guillaumom Canetom. Bývalý manžel je momentálne už niekoľko rokov partnerom ďalšej známej hviezdy – herečky Marion Cotillardovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Diane Kruger #zmena #zivot #Joshua Jackson

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...