Herec Dennis Quaid sa rozvádza, manželstvo vydržalo 12 rokov

Americký herec Dennis Quaid a jeho manželka Kimberley sa rozvádzajú. Informáciu potvrdili portálu TMZ v spoločnom stanovisku.

29.06.2016 12:36
debata
Herec Dennis Quaid a jeho manželka Kimberly... Foto: SITA/AP, Peter Kramer
Dennis Quaid a jeho manželka Kimberly Buffington Herec Dennis Quaid a jeho manželka Kimberly Buffington na archívnom zábere.

„Po dôkladnom zvážení sme sa rozhodli ukončiť naše 12-ročné manželstvo. Rozhodnutie prišlo v priateľskom duchu a s rešpektom jedného k druhému,“ uviedli. Žiadosť o rozvod podala partnerka 62-ročného rodáka z texaského Houstonu v utorok na súde v Los Angeles.

Podľa nemenovaných zdrojov spomínaného portálu už dvojica vyriešila majetkové vyrovnanie. Tiež sa údajne dohodli na striedavej starostlivosti o ich osemročné dvojčatá Zoe a Thomasa. Pre dvojicu, ktorá sa zosobášila v roku 2004, to nie je prvá žiadosť o rozvod.

Hercova manželka zažiadala o súdne rozdelenie ich manželstva v marci 2012, pričom v máji danú žiadosť stiahla, keď sa pokúsili svoj vzťah zachrániť. Znova ju obnovila v októbri toho istého roku, pričom o mesiac neskôr podal žiadosť o rozvod aj Quaid. V roku 2013 boli už znova spolu a ich rozvodové konanie zrušili.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozvod #manželka #dôvod #Denis Quaid

+ Dávajte si pozor na seba a svoje zdravie, nezanedbávajte to.
Jednoduchosť a zdržanlivosť vám pomôžu udržať...

+ Neležte neustále v posteli, mohli by ste mať problémy s chrbticou.
Čas je správny na prehodnotenie vašich...