Bez kaviáru a šampanského? To určite nie, kapela Scooter chce luxus

Členovia nemeckej formácie Scooter a Thomas Anders z dua Modern Talking chcú mať počas návštevy Slovenska k dispozícii kaviár a francúzske šampanské.

06.07.2016 15:00
Scooter Foto:
Do Holíča príde kapela Scooter.
debata

Okrem presných požiadaviek interpretov na jedlo a nápoje si napríklad frontman skupiny Scooter H. P. Baxxter vyžiadal dve luxusné limuzíny a do šatne gauč s kobercami. Okrem toho hudobník prespí v päťhviezdičkovom hoteli. Thomas Anders zasa v zozname požiadaviek uviedol dve miestnosti v blízkosti pódia s toaletami a veľkými podsvietenými zrkadlami. Obaja interpreti plánujú priletieť z Nemecka prvou triedou.

Scooter a Thomas Anders vystúpia ako headlineri na Cibula Feste, ktorý sa bude konať 22. a 23. júla na letisku v Holíči. „Nebýva pravidlom, že počas jedného festivalu vystúpi toľko zahraničných megahviezd. My sme radi, že Cibula Fest sa opäť posúva na iné méty a kaviár, francúzske šampanské či všetko, čo si zažiadali im zabezpečíme, aby sa tu cítili čo najlepšie,“ prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka. Účasť na aktuálnom ročníku podujatia potvrdili aj Graham Candy, Chinaski, Hex, No Name, Buty, Iné Kafe, Support Lesbiens, Škwor, The Paranoid a ďalší. Pred samotným festivalom sa bude vo štvrtok 21. júla konať podujatie Onion Magic Story venované elektronickej hud­be.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cibula fest #Modern Talking #Scooter

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...