Ellen DeGeneres šokuje: Najslávnejšia selfie bola len nepodarený žart?

Slávna selfie moderátorky Ellen DeGeneres s Meryl Streepovou, Jennifer Lawrenceovou, Bradleym Cooperom či Bradom Pittom, ktorá vznikla počas odovzdávania cien americkej Akadémie filmových umení a vied v roku 2014, bola výsledkom nepodareného žartu.

20.07.2016 09:40
Oscar - kultové momenty - Ellen DeGeneres - selfie Foto: ,
Najslávnejšia selfie v histórii vznikla na oscarovom ceremoniáli v roku 2014, keď sa moderátorka Ellen DeGeneres (dolu v bielom) zvečnila s hercami (dolný rad zľava)v zložení: Jared Leto, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Bradley Cooper, Peter Nyong´o Jr. a (horný rad zľava) Channing Tatum, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad Pitt, Lupita Nyong´o Angelina Jolie.
debata

Pre britský denník Daily Mail to prezradila samotná 58-ročná DeGeneres. Ako uviedla, pôvodne žart spočíval v tom, že mala požiadať Meryl Streepovú, aby sa s ňou odfotografovala. “No potom by som jej povedala, aby tú fotografiu urobila ona, takže by na nej napokon nebola,” vysvetlila DeGeneres.

Ako ďalej pokračovala obľúbená moderátorka, plán napokon prekazil Bradley Cooper, ktorý sa ponúkol, že fotografiu urobí on, pričom sa k trojici následne pripojili ďalšie hviezdy. “Netušila som, že sa to stane,” povedala DeGeneres.

Momentku DeGeneres zverejnila prostredníctvom svojho konta na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Fotografia, na ktorej sa okrem spomínaných objavili napríklad aj Kevin Spacey, Julia Roberts, Angelina Jolie a Lupita Nyong'o, v priebehu nasledujúcich dvoch hodín zaznamenala viac ako dva milióny zdieľaní a stala sa dovtedy najzdieľanejšou fotografiou na tejto službe.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #Oscar #selfie #žart

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...