Doping v cyklistike ako zábava! Aj s Orlandom Bloomom

Orlando Bloom si zahrá vo filme Tour de Pharmacy. Pripravovaná komédia si bude uťahovať z profesionálnej cyklistiky a s ňou spojeného dopingu.

01.08.2016 00:00
Orlando Bloom Foto: ,
Herec Orlando Bloom.
debata

Tvorcami snímky sú Andy Samberg a Murray Miller. Prvý menovaný si v snímke zahrá jednu z hlavných úloh, zatiaľ čo druhý je autorom scenára. Obaja sú tiež výkonnými producentmi novinky, ktorá si bude uťahovať z profesionálnej cyklistiky a s ňou spojeného dopingu. Okrem spomínaných Blooma a Samberga si vo filme zahrajú aj Daveed Diggs, Will Forte, Julia Ormond, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren, John Cena, Mike Tyson či Nathan Fielder. Réžiu dostal na starosť Jake Szymanski.

Tridsaťdeväťročný Orlando Jonathan Blanchard Bloom je známy z filmových sérií Piráti Karibiku a Pán prsteňov, pričom elfa Legolasa, ktorého stvárnil v trilógii Pán prsteňov, si zahral aj v dvoch snímkach z trojdielnej adaptácie knihy Hobit s podtitulmi Smaugova pustatina (2013) a Bitka piatich armád (2014). Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch ako Čierny jastrab zostrelený (2001), Trója (2004), The Calcium Kid (2004), Kráľovstvo nebeské (2005), Elizabethtown (2005), Traja mušketieri (2011) alebo Zulu (2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #Orlando Bloom #Tour de Pharmacy

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Zdravý životný štýl vás nabije energiou a šťastím.
Robte maximum čo sa dá, nebuďte lenivý urobiť nevyhnutné....