Bývalá milenka Ozzyho Osbourna robí problémy

Bývalá milenka Ozzyho Osbourna zažalovala jeho dcéru. Kaderníčka Michelle Pugh obvinila Kelly Osbourne z urážky na cti, úmyselného spôsobenia psychickej ujmy a zverejnenia osobných údajov.

04.08.2016 15:00
Ozzy Osbourne s manželkou Sharon Osbourne Foto: ,
Ozzy Osbourne s manželkou Sharon Osbourneovou.
debata

Tridsaťjedenročná Kelly sa týchto prečinov mala dopustiť v máji, keď sa dozvedela o pomere svojho otca s celebritnou kaderníčkou Pugh a následne na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnila jej telefónne číslo a obvinila ju zo zneužívania staršej osoby. Hudobníkova dcéra neskôr tieto príspevky vymazala.

Pugh tvrdí, že najprv Kelly Osbourne poslala list, v ktorom ju požiadala, aby ju prestala ohovárať a stiahla svoje príspevky z Twitteru. Osbourne tak však spravila až takmer po mesiaci. Kaderníčka v žalobe uviedla, že iniciátorom štvorročného pomeru bol 67-ročný hudobník, nie ona. Okrem toho tvrdí, že člen kapely Black Sabbath a jeho manželka Sharon sa nerozišli pre jeho neveru, ale z finančných dôvodov. „Vo veku sociálnych médií, reality šou a internetu môže ktokoľvek, a to najmä celebrita, spustiť globálny útok, ktorý zanechá na vybranej obeti nezmazateľný a trvalý následok. Kelly Osbourne, ktorá má viac než štyri milióny nasledovníkov a veľký priestor v médiách, úmyselne spravila presne toto Michelle Pugh na Twitteri,“ uviedla jej právnička F. Edie Mermelstein.

K pomeru s Pugh sa vyjadril aj samotný Ozzy Osbourne, ktorý ako dôvod uviedol svoju závislosť od sexu. Taktiež dodal, že k svojej milenke nikdy neprechovával žiadne city. „Som zhrozený z toho, čo moje správanie spôsobilo mojej rodine. Ďakujem Bohu, že moja úžasná manželka stojí po mojom boku a podporuje ma. Mrzí ma, že slečna Pugh chápala náš sexuálny pomer v inom kontexte. Taktiež by som sa rád ospravedlnil aj ostatným ženám, s ktorými som mal v minulosti sexuálny pomer,“ uviedol hudobník.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #milenka #Ozzy Osbourne

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...