Kráľ olympijského sprievodu? Internet zaujal polonahý zápasník!

Slávnostný úvodný ceremoniál olympijských hier je často pre divákov príťažlivý aj z hľadiska módy jednotlivých tímov. Zaujímavosťou však je, že piatkovému programu kraľoval (ne)oblečený muž.

06.08.2016 18:00
debata (11)
Vlajkonosič výpravy Tonga - zápasník Pita... Foto: Reuters, STOYAN NENOV
zápasník Pita Nikolas Taufatofua Vlajkonosič výpravy Tonga - zápasník Pita Nikolas Taufatofua ovládol svet internetu.

Reč je konkrétne o zápasníkovi taekwonda menom Pita Taufatofua, ktorý bol vlajkonosičom výpravy Tonga. Jeho účasť na olympijskom štadióne nezaznamenali len kamery a objektívy z celého sveta, ale aj svet internetu. Dôvod bol celkom prozaický – príťažlivý a až netradične sexi vzhľad 32-ročného Taufatofua.

Zápasník totiž vykročil v čele výpravy oblečený do národného kostýmu, ktorý tvorila len zavinovacia sukňa s typickým etnickým vzorom. Do pol pása vyzlečený športovec predviedol svoju urastenú postavu a aby toho nebolo málo, jeho hruď a svaly boli ešte naolejované.

zväčšiť Danka Barteková privádza výpravu Slovenska. Foto: SITA/AP
Rio 2016, slávnostný ceremoniál, Slovensko Danka Barteková privádza výpravu Slovenska.

Na Twitteri a Instagrame sa okamžite začali množiť odkazy o tom, kto je vlastne tento krásavec, ktorý vyzerá viac ako z módneho fotenia než zo športoviska.

Pred médiami z celého sveta, samozrejme, defilovali tímy z celého sveta a niektoré z nich zaujali aj spomenutou módou. Napríklad americkú výpravu obliekol už tradične Ralph Lauren, Britov zasa Stella McCartney. Ruská výprava sa predstavila v sakách a s motýlikmi a neprehliadnuteľné boli napríklad Nóri v pestrých sakách so vzorom či srbská výprava, v ktorej ženská časť predviedla výrazné vzorované sukne.

zväčšiť Američanov už tradične obliekol na slávnostný... Foto: SITA/AP
Rio 2016, slávnostný ceremoniál Američanov už tradične obliekol na slávnostný ceremoniál Ralph Lauren.

Slovenská výprava sa objavila v sprievode v športových odevoch s tradičným čičmianskym vzorom – ženy si obliekli červené vzorované legínsy a v čele sprievodu kráčala s vlajkou strelkyňa Danka Barteková.

Slávnostný ceremoniál v Riu de Janeiro.
Slávnostný ceremoniál letných olympijských hier...
+23Scénka poukazujúca na existenciu veľkého...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #olympiáda #Slovensko #internet #Twitter #móda #Instagram #Danka Barteková #polonahý #sprievod #zápasník #Tonga

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...